1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481379 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1711173

Sv: MoDo - Karlskrona, ONSDAG 18 NOVEMBER 19:00
Carl Lejonkräk: Tack för komplimangen. Tyvärr kan jag inte komma på en enda positiv sak att ge dig en komplimang till. Du är lika välkommen på den här forumdelen som cancer.

Problemet för Luleå är tränaren. De hade Rönnqvist som förde in ett strikt försvarsspel och ifjol kunde man fortfarande "rida" på det. Jag skrev innan säsongen att Luleå skulle få det väldigt jobbigt för att Fagervall helt enkelt är en för dålig tränare. Det känns som om jag får rätt. Luleå har ju en på papperet på tok för bra trupp för att ligga där man ligger, men precis som för Modo med Huras hjälper inte en bra trupp om man inte har en coach som får ut någonting ur den.

HV har börjat röra sig och kanske har man truppen nog att ta sig en bit till uppåt i tabellen, men det räcker med Rögle, Malmö och Luleå för att vi ska ta plats 10. Djurgården har inte mycket försprång om man börjar vinna matcher och det finns även andra lag som kan halka ned. Det är väl bara Växjö, Frölunda och Skellefteå som känns helt givna där uppe, även om rimligen Brynäs, FBK och Linköping lär komma topp sex.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Karlskrona, ONSDAG 18 NOVEMBER 19:00
J F K: "Du är lika välkommen på den här forumdelen som cancer. "

Nu har du passerat gränsen för vad som är acceptabelt, skäms på dig.
Kommentera