1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1711895

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
Gusse: Jag håller med dig om att rädda säsongen från kval är det viktigaste just nu prata inte om slutspel. Sätt upp delmål.

Jag sa inför säsongen att undviker vi ett kval i år så kommer vi ha en positiv riktning att bygga på tills nästa säsong där vi förhoppningsvis kan nå slutspel. Men sedan lämnade skadade sig spelare tränarna får gå. Då måste man ännu mer tänka på rädda denna säsong så tror jag Andreas och Freddan har mycket stor möjlighet att lyckas bra nästa år. Man måste få vara med från start.

Så i första hand sikta på hålla sig kvar ta en match i sänder och för guds skull in med en ny målvakt så Adam kan få vila.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
Dundee: Är rätt säker på att tränarna i nuläget har som primärt mål att undvika kvalspel och att allt utöver det isf får ses som en bonus.
Realistiskt sett är det ju som Gusse säger, bara Malmö och Rögle som ni får inrikta er på att passera.
Vilket/vilka är det annars som realistiskt sett skulle kunna bli indragna?
Örebro och Djurgården känns väl isf som mest troliga, både pga poängavstånd och ev spelmässig utveckling.
Men ärligt talat: det känns inte troligt att ens nåt av dessa båda lag helt plötsligt skulle börja darra och rasa i tabellen.
Mitt intryck så här långt är iaf att det helt enkelt inte finns nåt lag utöver Malmö och Rögle (ja, förutom KHK som jag räknar som redan avsågade) som kan tänkas falla igenom och på så sätt också dras in i bottenstriden.
Kommentera