1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1711938

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
Det är en jäkla skillnad att sitta i Tv-fåtöljen och vara läktarcoach än att se matchen live. Försökte studera några saker under hela matchen, och jämföra mot tidigare matcher som jag sett live.
AJ skickade in Lappe (i fel kedja) i försvarszon för att ta en tekning. Detta hade aldrig hänt med Huras och de tidigare tränarna. Små detaljer men så jävla viktigt. Detta sänder signaler. AJ och FO är engagerade under hela matchen, det pratas, klappas och är med hela tiden. Laget hänger vid sarg o s v. Detta hände aldrig förut.
Nu får jag väl halva Västernorrland över mig: Skröder lägg av med hockeyn medans vi kommer ihåg dig med den respekt du är värd. Om du fortsätter kommer du bli ihågkommen som en runskrift. du har passerat zenit. Du är senare än Postnord, DHL och Schenker tillsammans, d v s du är aldrig på plats när godset (pucken) levereras.
Adam var riktigt jäkla bra ikväll (3:an kan väl diskutera). Har tidigare trott på han och sen bytt ståndpunkt, men ikväll visade han vad han kan. Kan han leverera som ikväll tycker jag att vi ska is i plånboken och vänta tills det dyker upp något riktigt bra. Men, visst behövs det en back up.
Heshka (eller hur han nu stavar det) har blivit flera klasser bättre med sin nye kompis Noa, han har tagit bort rullatorn ur brallorna och visar att han har faktisk hyfsad teknik på skrillorna.
Det är ett helt annat lag på isen nu, och de belackare som inte tror att vi undviker kvalserien, börja och håll på Sandviken eller något annat bandylag istället. Detta lag spelar så jäkla mkt bättre än förr en månad sedan. Synd att inte Huras fick böja träna joddling tidigare. Om AJ tar sin bromsmedicin så kan detta bli bra i slutänden.
Kommentera