1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481373 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1714652

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
S-vikaren: Någonting som är positivt till nästa säsong är att vi har våra nyckelspelare på kontrakt och då menar jag spelare som Welch,Butler,Lapierre,Petterson och Ritchie.Ser fram emot nästa säsong då alla unga har blivit ett år äldre och vi kommer ha en riktig försäsong med AJ och förhoppningsvis så kommer han se att Modo tränar fel och ändrar på det (om dom nu gör det).Men vi kan inte tappa hoppet för den här säsongen än,även om jag tror att play in blir för svårt att nå då dom andra lagen har ett för stort försprång,men det kommer bli ett krig till sista omgången det vet jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
modomille:

Tror du inte att Nordamerikanerna, som blir kvar, åker hem över sommaren? Risken är då stor att man ändå inte får den perfekta försäsongen man behöver. Sen skall vi antagligen få in sex-sju nya liks förb...(minst) Och även fast vi skrivit tvåårs med en del innebär det ju inte att det fullföljs ifall spelarna inte duger.

Frågan är väl om det blir nordamerikaner då. Det är ju ett koncept som Svartvadet ärvt och antagit som jag också tror på när man hör argumenten för. t.ex. Ekonomi och tillgängligt nätverk (Som Näslund påpekar)
Kommentera

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
modomille: Det blir jobbigt att locka folk till arenan nu när man är nästintill avsågade från play in. Kampen om kvalet lockar inte lika mycket. Stor risk att vi gör ett dåligt ekonomiskt år igen. Ännu ett dåligt år säljer ju inte in många säsongskort till nästa säsong heller.
Kommentera