1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481273 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1714664

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
modomille:

Tror du inte att Nordamerikanerna, som blir kvar, åker hem över sommaren? Risken är då stor att man ändå inte får den perfekta försäsongen man behöver. Sen skall vi antagligen få in sex-sju nya liks förb...(minst) Och även fast vi skrivit tvåårs med en del innebär det ju inte att det fullföljs ifall spelarna inte duger.

Frågan är väl om det blir nordamerikaner då. Det är ju ett koncept som Svartvadet ärvt och antagit som jag också tror på när man hör argumenten för. t.ex. Ekonomi och tillgängligt nätverk (Som Näslund påpekar)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
NuMo: Hur är det med andra lagen låter dom sina Nordamerikaner åka över sommaren?Om vi låter dom åka över som vi har gjort i några år så kommer dom ju inte vara lika bra tränade som dom Svenska spelarna,så är det ju.Vi kommer väl försöka förlänga med Possler,Olofsson,Ottoson,Nilsson med mm,Wilson måste steppa upp annars så kommer väl han att få lämna samma sak med Thomas och Heshka.Sedan så har vi ju Patrik Karlkvist på kontrakt men som körde en till säsong i Mora.Jag tror att man kommer satsa lite mer på fysiska starka spelare som är kvicka på rören och har en bra puckkontroll,det är väl sådana spelare som AJ efterfrågar tror jag.
Kommentera