1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481097 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1714943

2 x Malmö, torsdag 10:e och lördag 12:e december
MODO Hockey reser till Malmö på torsdag för att drabba samman med Malmö Redhawks där två matcher återstår innan ett två veckor långt SHL-uppehåll. Det är ett viktigt dubbelmöte med torsdagens bortamatch och lördagens hemmamatch när det endast skiljer tre poäng mellan lagen i tabellen. MODO Hockeys assisterande tränare Fredrik Olausson berättar att försvarsspelet fått extra fokus sedan den senaste matchen.

– I lördagens match mot Luleå gjorde vi för många misstag i egen zon och därför har vi repeterat grunderna i spelet under den här veckan. Det blev för mycket felaktigheter senast och det handlar främst positionering, säger Olausson och fortsätter:

– Vi har inte sett den typen av misstag vi gjorde i lördagens match och därför har vi pratat om det. Matcherna mot Luleå Hockey gick inte som vi ville där vi var med i hela matchen målmässigt sett på boprtais och de fick ledningsmålet sent i den tredje perioden. Hemmamatchen i lördags öppnade vi väldigt stark innan Luleå fick två mål för tätt inpå varandra och vi uppträdde virrigt. Den matchen var ett steg tillbaka i vårt spel och nu gäller det att vi kommer upp direkt.

"Malmö är ett hårt jobbande lag"

MODO Hockey har två matcher kvar på schemat innan SHL-uppehåll under två veckor och de återstående matcherna spelas mot samma motstånd. På torsdag reser laget till Skåne för möte mot Malmö Redhawks innan lördagens returmöte spelas i Fjällräven Center 18:30.

– Vi har kollat på Malmö och kan konstatera att de är ett hårt jobbande lag där det gäller för oss att jobba hårdare än vad de gör. Malmö spelar som ett lag och gör det bra tillsammans och vi måste därför göra alla våra saker rätt i spelet, säger Olausson och avslutar:

– Vi förbereder oss på bästa sätt inför de återstående matcherna där killarna ska vara redo både mentalt och fysiskt. Det har varit lite annorlunda nu med långt mellan matcherna igen efter en intensiv november och sedan back-to-back, men vi har tränat bra i veckan och är redo för matchen på torsdag.

Läget i laget

Byron Ritchie står utanför laget på grund av skada vilket även Nichlas Torp gör. MODO Hockey flyger till Malmö under torsdagen och gör det med två målvakter, sju backar och tretton forwards.

Pucken släpps 19:00 i Malmö Arena på torsdag kväll den 10 december. Den sista matchen för MODO Hockey innan uppehållet spelas sedan på lördag 12 december 18:30 när Malmö Redhawks besöker Örnsköldsvik för returmöte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2 x Malmö, torsdag 10:e och lördag 12:e december
MODO Hockey ()
4th Line
27. Öberg, Peter
60. Nilsson, Ludvig
10. Skröder, Per-Åge

28. Ottosson, Axel
3. Lindgren, Jesper

3rd Line
31. Possler, Gustav
14. Pettersson, Emil
44. Grundström, Carl

20. Kwiatkowski, Joel
57. Djuse, Emil

2nd Line
11. Olofsson, Victor
18. Wilson, Kyle
15. Butler, Robert

29. Persson, Dennis
41. Hedman, Oscar

1st Line
13. Thomas, William
40. Lapierre, Maxim
17. Dwyer, Patrick

5. Welch, Noah
26. Heshka, Shaun

Goalies
37. Reideborn, Adam
45. Bjurö, Jonatan
Kommentera

Sv: 2 x Malmö, torsdag 10:e och lördag 12:e december
hellge:
Historien upprepar sig. Fan fan fan, varför ska de vara såhär.
När ska de börja vända för oss. Vi har ju harvat på i träsket i allt för många år nu.

De är ju inte så att jag blickar upp mot topp tre utan en plats bland de tio främsta lagen.
Som de är nu så är de blandade känslor så fort man ska bänka sig för match.
Man blir bara förbannad när man sitter där och vill njuta av laget man håller på i alla väder.

I den bästa av världar så vänder de i kväll, måtte dagens match bli början på något nytt.

Vi får aldrig ge upp hoppet.

-----------------------
Titta gärna in på min sida:
alfredshemstillmodo.wordpress.com/
Kommentera