1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480976 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1714972

Sv: 2 x Malmö, torsdag 10:e och lördag 12:e december
9_TNT:

Jo, det är en dyster trend för oss modoiter. Det har varit likt för alla lag som åkt ur. Flera års kräftgång leder till vikande publiksiffror, som i sin tur leder till sämre ekonomi. Och det leder till att man inte kan kontraktera bra spelare. Inga bra spelare gör det svårare att värva andra bra spelare.

Det är en dyster negativ spiral som snurrar allt fortare utför. Lyckas man inte bryta den är det nog inte fråga om laget åker ur, utan snarare en fråga om när.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2 x Malmö, torsdag 10:e och lördag 12:e december
hellge: Det jvliga är ju att man alltid försvarat sig med att jämföra med hur illa det var på åttiotalet men frågan är om vi inte snart är tillbaka i den golgatavandringen?
Nä men två raka på det här och vi kan leva i en positiv illusion över jul i varje fall! ;-)
Kommentera

Sv: 2 x Malmö, torsdag 10:e och lördag 12:e december
hellge: Jo, men visst är det lite att sparka in öppna dörrar? Det är rätt självklart att om man fortsätter spela sämre och fortsätter få färre åskådare så ser det inte bra ut?

Det kändes ändå som bra med drag på läktarna och hyggligt med publik mot Luleå. Lite som att den värsta stormen dragit förbi och att publiken andas viss morgonluft? Jag tror att om vi kan plocka tre poäng redan ikväll så blir det hyggligt med publik även på lördag. Sedan kommer mellandagarna då det alltid är mycket tack vare hemvändare och ett bra resultat då kan vi leva länge på. Det brukar bli så att folk upplever en härlig stämning då och vi får ett uppsving några matcher.
Kommentera