1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482622 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1715951

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Ja nu när ass tränarna är sparkade som känns det som du bara valt en ny "syndabock", våra egna juniorer Possler, Lindgren, Olofsson, Grundström, Ottosson Runesson mfl.... Är de så mkt sämre än de andra spelarna... Djuse, Persson, Torp.... Skröder....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Själv tycker jag att Possler, Lindgren, Olofsson, Grundström, Ottosson och Runesson är mycket bra och absolut håller hög Modoklass. JFKs snack om juniorer och utbildning etc. är märklig tycker jag. En juniors (eller ung seniors) sista utbildning sker i A-laget men det är ju där det brister och juniorerna skall skolas in i ett lag som inte håller tillräckligt hög klass. Såklart att det är lättare att komma in i Skellefteås A-lag som håller hög klass och har en sedan länge tydlig spelidé som minsta knatte i SAIK känner till. Modos juniorer var ju förstås inte utbildade i Huras Alphockey men vem var det? Jag tror att ni definitivt har bland landets bästa juniorer och att utbildningen på er juniorsida är på topp, det är bara inte lätt att slå sig fram i ett lag i spillror. Ni har en bra grund att stå på, det är jag övertygad om, förändringarna ni behöver göra handlar mer om hur man bygger ett lag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: varför det? Jag tycker att de är dåliga defensivt, men det är många av nordamerikanerna också. Dessutom är Possler, Olofsson och grundström de bästa.
Kommentera