1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1719789

Sv: Brynäs - MoDo, TORSDAG 14 JANUARI 19:00
Carl Lejonkräk: Jag skämtade om att ni köpt domarna. Det var Sjökvist som dömde igen. Den domare som varit fullständigt horribel för Modo i vinter. Mer behöver man inte säga. Brynäs vann rättvist, men domarinsatsen var den mest partiska i vinter som jag upplevt. Hur dumjävla-idiot-Peter Andersson får tillsätta denna Sjökvist på Modo-matcher är en gåta. Sjökvist har helt enkelt hamnat helt fel och borde - precis som Kuben efter katastrofmatchen mot Djurgården - helt enkelt inte döma Modo förrän känslorna lagt sig.

Alcén ska inte stängas av för tackling i ryggen, men det skulle ha varit en 2+10 för den. Det är fullständigt medvetet som han sänker Carlsson och är egentligen precis det vi vill ha bort från ligan. Dock var inte farten värre än att jag kunde nöjt mig med 2+10. Sedan lär väl Alcén få böter för filmningen där Brynäs avgjorde matchen om det går vidare.

Nåja. Vinn mot Karlskrona på lördag och plocka Rögle på bortaplan så bör det här ändå vara lugnt. Visst är det oroväckande att vi inte tar poäng i de matcher vi varit riktigt bra. Örebro, Luleå, Skellefteå osv, men egentligen är det ingen skam att förlora borta mot Brynäs.
Hur vi genomförde matchen och hur fantastiskt dåliga domarna var gör dock att man fortfarande är riktigt jäkla besviken på gårdagen.
Kommentera