1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492603 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #1720785

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Som sagt så tror jag ett par av flopparna hade varit betydligt bättre om de inte tränats av Huras. Ingen spelare har kunnat göra sig själv rättvisa pga träningen i det mediokra tempot.

Whitney var inte slut. Han gjorde en riktigt bra säsong i KHL och var vår överlägset bäste back under försäsongen. Jag kan gå med på att det var en chansning, men inte riktigt flopp.

Ritchie var trots allt den spelare som producerade bäst och såg vassast ut av våra forwards innan skadan. Definitivt inte en flopp, utan det hade nog varit en flipp om han sluppit kliva på hälsenan. (eller så hade Huras slow-motion fått ned honom till en vanlig modoforward också.)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: "Som sagt så tror jag ett par av flopparna hade varit betydligt bättre om de inte tränats av Huras. Ingen spelare har kunnat göra sig själv rättvisa pga träningen i det mediokra tempot."


Oavsett Lika misslyckat av Svartvadet eftersom han efter att ha "spanat in" Huras under lång tid kontrakterade honom för två år, eller hur? Hur du än vrider och vänder på det så är Svartvadet den mest misslyckade sportchefen genom tiderna, dina bedrövliga "bortförklaringar" i var och varannat inlägg här kommer inte ändra på det, frågan är om du kommer att inse det eller kämpa vidare? Haha... :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tyvärr har Sanny rätt. Modo behöver en helt ny femma.

Hjälper inte att värva in spelare en och en, för då hinner förlorarmentaliteten sätta sig innan spelaren i sig hinner ändra på något. I detta läget modo är ekonomiskt är det inte speciellt troligt. Men nog lär det dyka upp ersättare för Maxim och kanske 1 spelare till i alla fall.

Fönstret är väl förlängt denna sesse till mitten av Feb om jag inte minns helt fel. Så nog finns det tid att hitta något (om det finns något). Och dessa herrar behöver ju inte bli speciellt dyra om man lyckas få till ett kontrakt som enbart sträcker sig till man klarat sig kvar.

Jag vill bara blunda och vakna upp till en ny silly med modo jagandes spelare till en ny säsong i SHL.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: nån som vet något mer om när Ritchie kan vara tillbaka?
Enligt tidigare rapporter skulle han spela mot HV.
Kommentera