1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482613 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1720922

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Timrå klarade sig ett år när man var uträknad också.

Fast spelar vi inte bättre än mot khk blir det riktigt otäckt. Khk har bättre spelarmaterial än de allsvenska lagen, men sämre självförtroende och är vana att förlora.

Dock är det nog en fördel med bäst av sju matcher jämfört med en serie där alla lag - oavsett om de är avsågade eller inte - vill slå SHL-lagen. Det hjälpte inte Leksand ifjol, men i Finland är statistiken rätt talande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: spelare för spelare ska vi vara bättre, men det som skrämmer mig mest är att vi inte har någon spelare kvar med hjärta för klubben.
I kval slår motivation klass 10 ggr av 10, kom bara ihåg hur usel och ointresserade importspelare brukar vara.
Första gången var det Sundström och c.o som ordnade kvalet, ifjol var det till stor del Påhlsson och framför allt Ullmark som vann matcherna åt oss.
Jag hoppas dock man satsar på att ersätta Lapierre så snart som möjligt, finns fortfarande chans att undvika kval, även om den är liten.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ser matchen Oskarshamn- AIK och det är ingen höjdarhockey direkt. I ett kval bör det bli AIK eller Tingsryd. De imponerar inte på mig, men ett kval är ett kval. Ena laget har allt att förlora och det andra allt att vinna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Men se det positiva, vi kunde ju haft det som Brynäs och tappat vår ledande spelare och kapten p.g.a. avskuren sena. Tur vi slipper den chocken i alla fall.

Eller vänta nu?...
Kommentera