1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481097 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1721657

HV71 - MoDo, LÖRDAG 23 JANUARI 18:30
MODO Hockey besegrade HV71 med 4-1 i fredagkvällens möte och på lördag kväll väntar den andra drabbningen på lika många dagar mellan lagen. HV71 tar då emot i Kinnarps Arena och inför mötet kan konstateras att i samtliga tidigare möten mellan lagen den här säsongen har hemmalaget avgått med segern. MODO Hockey siktar på att bryta den trenden.

Efter fredagkvällens match var MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson självklart nöjd med insatsen och konstarerade följande på den efterföljande presskonferensen:

– Det har varit lång mellan vinsterna så det var skönt med en seger. Vi förtjänade det idag då alla spelade som ett lag och alla bidrog. Sen var 3-1-målet väldigt viktigt då vi var illa ute efter 2-1-målet. Det slår nästan aldrig fel att man börjar backa hem med tvåmålsledning, men sett över 60 minuter gör vi en bra match.

"Det handlar om att fylla på och ladda om"

MODO Hockey har tidigare under säsongen endast spelat ett back-to-back möte. Statistiken mot HV71 den här säsongen visar två segrar på hemmaplan för MODO Hockey medan HV71 vann det enda tidigare mötet i Jönköping.

– När det gäller back-to-back är det samma för båda lagen så killana kör av sig den här matchen på cykel nu direkt, sen handlar det om att fylla på och dricka och äta mycket och att sedan försöka få så mycket sömn som möjligt nu inatt vilket kan vara svårt direkt efter match. Vi coacher börjar jobba direkt med att förbereda laget men båda lagen kan varandra rätt bra efter det här laget, konstaterar Johansson och avslutar:

– Vi ska släppa de här känslorna nu, samla energi och ge oss på nästa match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 23 JANUARI 18:30
hellge:
Ja, kanske vinst ändå.
Chansen finns, och då möjligen får vi häng...
Kommentera