1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480351 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1725632

Sv: Linköping - MoDo, TORSDAG 4 FEBRUARI 19:00
J F K:

Det är en tråkig utveckling med Butler som uppenbarligen behöver en trygg omgivning för att våga använda sin kreativitet.

I början av säsongen så visade han många gånger att han verkligen kunde göra superba enskilda insatser. Då var laget oprövat, man kände inte varandra och rollerna var inte helt satta. Det var bara att tacka och ta emot, framförallt i Huras spelsystem som erbjöd på mer slumpartade chanser än utstuderade sådana. Kreativa spelare brukar kunna utnyttja brister i system och det var nog det som skapade möjligheter för Butler.

Kommer ihåg att han emellanåt verkade så frustrerad över spelet att han helt enkelt sket i att passa och såg ut att tänka: "Det här tar jag fan tag i själv, inget annat fungerar ju!", varvid han tog pucken körde igenom hela motståndarförsvaret och bröt in mot mål. Underbara initiativ oavsett om det resulterade i mål eller inte och det visade hans potential.

Något ledarämne verkar han dock inte vara, för ju mer han tvingats in i en lagroll desto mer har hans egna skaparförmåga/vilja försvunnit. Han har blivit en grå mus gömd och glömd i massan.

Här måste ledningen se honom och försöka få honom att blomma, som han tidigare visat att han kan göra och som han uppenbarligen gör på träning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping - MoDo, TORSDAG 4 FEBRUARI 19:00
NuMo: För att vara positiv om en spelare så måste jag faktiskt säga att Torp var ändå stabil mot LHC. Det var lite back to the Uffe dags då han spelade enkelt och höll sig till att vara en defensiv back med ok skridskoåkning som använde sig av de enkla lösningarna.
Det var kul att se.

Hoppas inte på storhetsvansinne ikväll igen bara.
Kommentera