1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1725631

Sv: Linköping - MoDo, TORSDAG 4 FEBRUARI 19:00
S-vikaren: Jag tror inte att självförtroendet går i topp efter en match. Butler lär väl åka omkring iskall ändå osv. Han är en målskytt, men krutet är blötare än moälven. För honom och många andra är det nog inte så stor skillnad, även om givetvis tron på försvarsspelet är bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping - MoDo, TORSDAG 4 FEBRUARI 19:00
J F K: Ja kanske inte på topp. Men det lär vara bättre nu än tidigare, hoppas jag. Det var en bra arbetsinsats i torsdags.
Kommentera

Sv: Linköping - MoDo, TORSDAG 4 FEBRUARI 19:00
J F K:

Det är en tråkig utveckling med Butler som uppenbarligen behöver en trygg omgivning för att våga använda sin kreativitet.

I början av säsongen så visade han många gånger att han verkligen kunde göra superba enskilda insatser. Då var laget oprövat, man kände inte varandra och rollerna var inte helt satta. Det var bara att tacka och ta emot, framförallt i Huras spelsystem som erbjöd på mer slumpartade chanser än utstuderade sådana. Kreativa spelare brukar kunna utnyttja brister i system och det var nog det som skapade möjligheter för Butler.

Kommer ihåg att han emellanåt verkade så frustrerad över spelet att han helt enkelt sket i att passa och såg ut att tänka: "Det här tar jag fan tag i själv, inget annat fungerar ju!", varvid han tog pucken körde igenom hela motståndarförsvaret och bröt in mot mål. Underbara initiativ oavsett om det resulterade i mål eller inte och det visade hans potential.

Något ledarämne verkar han dock inte vara, för ju mer han tvingats in i en lagroll desto mer har hans egna skaparförmåga/vilja försvunnit. Han har blivit en grå mus gömd och glömd i massan.

Här måste ledningen se honom och försöka få honom att blomma, som han tidigare visat att han kan göra och som han uppenbarligen gör på träning.
Kommentera