1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1736324

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Fattar inte att ni är så självgoda som ni är! På pappret är ni såklart bättre, men ni har ju inte i närheten av den positivism inom gruppen som Leksand kan ha. Att ni ska sitta på era höga hästar och tro att detta ska bli en promenad i parken eller repris på korpmotståndet ni hade förra säsongen kan ni nog glömma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
BlåVittGBG:

Håller med, jag förväntar mig inte att Leksand skall vinna den här matchserien med 4 - 0, enligt mig är det bara bonus att laget spelar direktkval till SHL med tanke på att man låg sist i allsvenskan i slutet av November.

MoDo skall såklart vara favoriter i den här matchserien men Leksand har en enorm medvind nu och jag tror inte heller på nån promenad i parken för Modo.

Till sist vill jag ge en känga till de som gör spelechemat, hur fan kan man lägga en match klockan 1930 på en Söndag?, jag hade tänkt och ta bilen och åka upp till Ö - vik från Uppsala men eftersom matchen börjar så sent så skiter jag i det nu. Avgå alla.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
BlåVittGBG:
Vi är ett gäng som varit oroliga rätt länge.....
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
BlåVittGBG:
OM ni spelar som ni gjorde i kväll så blir det nog en kort matchserie. Var allt kladd med pucken och alla miljoner dåliga passningar unikt för i kväll så är det en annan femma, och jag är inte ens objektiv, utan färgad åt ert håll (modo får ursäkta, men jag byter gärna bort dom flesta lagen i ES mot dom)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
BlåVittGBG: Jag tror inte att det blir lätt. Modo har väl gång efter annan bevisat att man har svårt för "måste" matcher . Denna sits man sitter i kan inte betecknas annat än att allt ställs på sin spets. Listan kan göras lång på modoiter som har haft bristande prestationer med fladdrande psyke. Som någon påpekade våra målvakter har inte direkt briljerat i den kategorin. Så jag känner mig inte träffad iallafall och tvivlar på att jag är ensam om det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
BlåVittGBG: Dina ord är knappast vår tankar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
BlåVittGBG: Thomas-Filppula-Olofsson får ni nog se upp med...just saying.
Kommentera