1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482907 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1741782

Sv: Silly season
EArk:

Dahlen har inte blommat ännu, han håller en hög nivå med era mått mätt. Nästa år är han puts väck.

Jag tror inte att ni fattar, Timrå är relativt nöjda med sin situation just nu och att få se sina talanger nått år innan dom drar vidare till SHL. Fansen skiter ju ner sig av lycka på eran hemsida för att en hyfsad artonåring stannar ett år till.
Ni har ett snitt på 2400 pers på era hemmamatcher, strax över de bästa lagen i Innebandy.

Modo och Modos fans kommer aldrig vara nöjd med att spela i Allsvenskan.

Modo och Modos fans kommer aldrig vara nöjd med att förädla talanger åt andra svenska klubbar.

Modo och Modos fans kommer aldrig vara nöjd med att endast de närmast sörjande vill se laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Sawchuk: Dahlén är en riktigt vass spelare i allsvenska mått mätt redan nu, och det är inte bara Timråiter som tycker det, men den info har väl kanske undgått dig. Så där har du faktist fel Dahlén förlängning motbevisar ju faktist oraklet Sawschuk. Att han är borta nästa år var ju det jag skrev, men vi fick ju ändå behålla honom trots att han blommade utan redan under slutet av förra säsongen och det var ju det vi diskuterade.

Sen har vi ju i alla fall runt dubbelt så mycket publik som bästa innebandylaget har, men att du har dålig koll på fakta är ju känt sedan tidigare, sen är det inte alls så att Timrå är nöjd med att spela i allsvenskan det är någonting som du själv suttit och fantiserat ihop, däremot har jag sett flera Modo supportrar skriva att det ska bli roligt att möta lite nya lag, att få spela derbyn mot Timrå etc. Även att det blir roligare nu när ni kanske vinner lite matcher, så det är väl snarare Modosupportrana som är nöjda med AS.

Sen om du har lite att göra kan du ju alltid åka och spreja lite på arenan eller pissa på lite Modotröjor, ja du vet sådant som Modosupportrar brukar göra :)
Kommentera

Sv: Silly season
Sawchuk: fy fan vad hårt du slår dig i fallet från din höga häst. Du får väl byta lag helt enkelt.
Kommentera

Sv: Silly season
Sawchuk: Och sen, jag tror Modo måste vakna lite, att tro att intäkterna enbart ska sjunka med 45 milj till 100 milj är, ok? De som har högst intäkter i allsvenskan har ca 70 milj lägre än det, tror man att arenan ska dra in så mycket eller?
Kommentera