1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1752799

Sv: Silly Season
Smurfen: Håller med dig om att det börjar bli lite väl mycket utfyllnad nu men än är hoppet inte ute för att få in några spetsspelare.
Även om kvalitén är låg i ECHL så är kämpa andan desto högre. De matcher jag såg gav spelarna verkligen järnet så förhoppningsvis har det smittat av sig på unge Molin.
Jag tycker dock att truppen ser ganska intressant ut just nu, Vi ska nog inte vara för pessimistiska än. Det är ett ungt lag där alla verkar vilja kämpa, vi ska inte underskatta det :) Låt oss istället underskatta MrMadhawk, Har han någonsin haft rätt? (om man bortser från diverse spelarrykten)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Då är det väl bara en forward till som ska in? Svartvadet sa ju tre till före Edblom och nu ev. Molin och sen får vi väl se vad som händer med Öberg och Skröder. Om Öberg kan återhämta sig från hjärnskakningen så är han nog med. Skröder verkar väl inte alltför intresserad utav att köra vidare? Borde hänt något där nu isf tycker jag.

Två riktigt bra backar för allsvenskan nu så ser truppen ändå rätt bra ut. Som Bonham skrev, med lite brist på spets så får vi förhoppningsvis ett lag med bra inställning som ger allt i varje byte och det skulle vara väldigt roligt. En stor skillnad gentemot senaste åren.
Kommentera