1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480590 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1752846

Sv: Silly Season
Mydar: Men om dom nu skulle skynda långsamt så varför har man inte skrivit fler långtidskontrakt? Det är någonting jag har tänkt på. Vissa av spelarna vill ju såklart bara ha ett årskontrakt men svarten borde kunnat ha sajnat några spelare på längre kontrakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
modomille: Jag tror att man inte hade räknat med att åka ned, så de letar säkert med ljus o lykta efter spelare, detta är vad man har kunnat få tag i, kanske inte så illa med tanke på omständigheterna, men en skynda långsamt strategi borde väl gälla att skriva långtidskontrakt främst med yngre spelare , såna som inte ens flyttat hemifrån och hoppas knyta de mest talangfulla till sig och få dem att blomma ut, så fort nån visar upp rejäl talang är väl risk att Frölunda är där o plockar dem

Bara en teori. Ursäkta lång mening.
Kommentera

Sv: Silly Season
modomille:

Ja, håller med helt ger ingen indikation på att det är så.

Ett öerhört diffust lagbygge tillsysnes utan någon indikation på åt vilket håll det ska gå. Det är rent utsagt värdelös kommunikation utåt angående det med. Svartvadet vet säkert inte själv därav hans intetsägande kommunikation. Nä har noll förtroende där.
Kommentera