1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478760 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1756124

Sv: Silly Season
Carl Lejonkräk: Som huvudcoach för HV71 14/15 tog han och Olausson dem till serieledning och sen en slutlig 5:e plats. Han har senare erkänt att han gick för hårt fram den säsongen. Andreas har tagit över två erkända förlorargäng mitt under säsong, SSK och MoDo. Var annars uppskattad drivande andretränare bakom tuffe Uffe. Ledning och spelare i MoDo gillar AJ, det får väl ta sin tid för en orutinerad allsvensk huvudtränare. Hoppas han växer in det taktiska då. Vem är annars alternativet? Det får man sällan höra.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Costanza: Han var assisterande tränare till Challe när vi spelade kvalserien, inte till Uffe när vi spelade slutspel.
Kommentera

Sv: Silly Season
Costanza: Det såg ju lovande ut i Modo som ryckte upp sig rejält efter tränarbytet och många tyckte att Andreas var mannen att leda Modo även kommande säsonger.
Då Andreas går ganska hårt fram med hårda krav osv. så är det väl bara att välja, antingen bryta efter kort tid eller ge karln fullt förtroende att bygga långsiktigt.

Om Modo inte åkt ur så hade jag röstat för tränarbyte men som det (tyvärr) blev så tror jag att det bästa är att låta Andreas bygga vidare ett tag till då han verkligen brinner för uppdraget och har sin SHL och kvalrutin att luta sig på.
Kommentera