1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1757743

Sv: Silly Season
J F K: Hur mycket har du sett Wernblom? Får han testa på tror du?
Går laget bra så känns det nästan som en no-brainer, framförallt vid skador. Sen lär väl knappast hela gänget göra bra ifrån sig i allsvenskan heller, norsken, juniorer, övikskillen osv. Några faller ju alltid bort.
Enklare att sköta sånt nu också det många är billiga och vissa på try out, try ouy är optimalt med vår ekonomi just nu, det är win-win.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
McFire:
Har för mig att Svartvadet sagt i nån intervju att han ska få prova på. Eller att han iaf är aktuell...
Kommentera

Sv: Silly Season
McFire: Det enda som egentligen hindrar att spela wernblom är att han inte känns färdig i kroppen. Min gissning är att han varit sen in puberteten... Det är lätt att spela en färdigväxt, fysiskt "färdig" spelare, men wernblom har känts valpig i kroppen.

Han har nästan allt som krävs för att lyckas. Faktiskt är han nog mer lik Foppa än pappa wernblom, även om han inte har samma spelsinne. (Foppa var också väldigt sen i växten). Han har bra skott, spelar fysiskt, jobbar hårt, åker bra skridskor och två underbara egenskaper. Han verkar beredd att göra allt för att vinna och han har den där "mean streak" som gör att jag tror att han inte kommer att vika ned sig och fega ur.
Kommentera