1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481076 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1760772

Sv: Silly Season
majk:

Detta eviga tjat och gnälla när Modo gör något. Konstant referens till grannens grabb - det är ett koncept som tar tid att bygga upp igen. Modo kan inte bara trolla fram ett helt lag med junisar med lokal anknytning som är duktiga nog att ta plats i ett lag som ska vara slagkraftigt och slåss i toppen av allsvenskan. Gud vad naiva folk är. Tramsigt.

Det är en utopi att det ska finnas spelare av den karaktären samtliga tillgängliga och alla villiga att åka och spela med Modo i allsvenskan. Det är verkligheten - jag har inget förtroende för Svartvadet alls personligen. Men det är ett långsiktig projekt att bygga om truppen med mer lokal anknytning, återigen naivt att tro det ska ske direkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
atomragnar: Givetvis tar det tid. Men det tar väl ännu längre tid om man värvar finska 40-åringar?
Dessutom är det rätt osmakligt att ena veckan tigga pengar av kommunen och nästa vecka värva en relativt dyr finne och dessutom rycka i en målvakt från SHL när man redan har en bra förstamålvakt.
Tycker inte Svartvadet lärt sig någonting och blir rätt provocerad av att man räknar med att kommunen ska rädda klubben så fort det blir problem och sen bara fortsätta värva.
Kommentera