1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481158 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1768366

Sv: Modo - Bofors
Köper inte alls resonemanget om AJ, och heller inte att vissa fortfarande ältar det där med trötta amerikaner. Nu är vi där vi är, och oavsett om alla licensierade amerikanska spelare genom historien spelat i Modo tidigare spelar det ingen roll, det påverkar inte ÅRETS lag och den dåliga tabellplaceringen just nu, då man knappt har några amerikaner alls i laget.

Och gällande AJ, vad ska han göra? Ingen coach i världen kan inte tälja guld av gråsten, och lagbygget som sådant håller inte. Hade man fått behålla laget från förra året hade man varit ett topplag, men när i princip hela laget försvann och har ersatts av diverse oprövade juniorspelare som knappt spelat i seniorlaget samt en handfull allsvenska spelare, vad förväntar sig folk?

Bara för att det står Modo på tröjorna betyder det inte att det bara är att spela som ett SHL-lag som leker lite i en underlägsen liga en säsong, som senast man åkte ut och behöll i princip hela laget. Det är en blandning av oerfarna juniorer och allsvenska spelare som aldrig spelat ihop, och att då tro att man kan bli ett topplag när de andra lagen inte hade en bråkdel så stor spelaromsättning är minst sagt naivt och blåögt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Bofors
Petey21: Skitsvårt att veta hur laget egentligen står sig mot andra trupper i denna serie. Kolla på Västervik eller Pantern eller Tingsryd för den delen och jämför dessa trupper med Modos.
Jag tror absolut att Modo har chans på topp 5-6 i alla fall med sin trupp men tiden rinner iväg, nåt måste göras för att få igån maskineriet. Nytt spelsystem kanske och en hjälpande hand i båset tillsammans med något nytt i truppen kanske?
Kommentera

Sv: Modo - Bofors
Petey21: Puff Uffe tog in sin son, marckus spendera budget, steen va ensam, marckus bet inge skatt, men tror på ovan där, Foppa har ont, vem kan begära att Svarten ska börja producera framtid i nutid pga dåtid..
Att en förening tappar all respekt på högmod, de e lågt..;)
Kommentera