1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481245 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1768397

Sv: Modo - Bofors
Carl Lejonkräk: Det största problemet har väl ändå varit tränarsidan. Rindell, Horava, AF och Perra var ingen tränare som man kunnat bygga långsiktigt på. Jag tror inte att det var en tillfällighet att man var lyckosamma under Samuelsson, för han var den enda i den tränarkonstellationen som fått spelarna att prestera och satt press på dem. Han fick till och med Schremp att vara rätt ok som sedan nästan floppade i Skellefteå.

Visst har det värvats dåligt, men mycket av det som värvats dåligt tror jag hade presterat mycket bättre med en tränarstab som kunnat utnyttja dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Bofors
J F K: Håller med dig där!

Sen har jag hört en del om att spelarna blir väldigt bekväma i Modo, klubben är i framkant vad det gäller att agera proffisionellt, spelarna får bostäder, bilar, etc etc, det blir nästan ett litet daltande från första dag ist för att man får förtjäna sin lyx om du/ni hajar hur jag menar.
Att vara proffisionell är inget fel alls men spelarna måste leverera för laget om man skall bli berättigad med flotta fördelar, många har kommit hit på fina kontrakt och åkt räkmacka en säsong för att sen dra vidare. (Kan ju naturligtvis bero en del på dålig scouting också)
Jag hoppas att denna "grannensGrabb" kommer få de framtida spelarna att förstå hur viktigt det är att tävla varenda dag,sätta laget före jaget, att vilja utvecklas och vilja vinna till varje pris!
Kommentera