1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481183 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1768406

Sv: Modo - Bofors
J F K:
Jag vet inte hur väl du känner svartvadet pga din extremt milda kritik du riktat mot han , men ni kanske är kompisar helt enkelt.
Eller så sitter du i styrelsen själv.

Du har ju svingat rätt rejält mot af,huras, nickdockerna tidigare , men svartvadet verkar ju gå fri , trots att det är han som anställt dom.
Bara för att du är en duktig hockeyspelare gör det inte han bra som gm.
Men det är klart hela Modo verkar ju gå på gamla meriter så förvånad är jag inte.

Hur ska du få spelarna och ta ansvar när inte svartvadet gör det?

När öa intervjua han efter säsongen om han kände sej manad att fortsätta som gm för Modo , satt han helt ihopsjunken , lät alldeles utråkad .
Men han "brann" ju för uppgiften.......suck

Vi har ju gått igenom massvis med tränare , som misslyckas , men visst tillslut lär han väl anställa någon som kanske duger till , frågan är väl bara vilken division vi spelar i då.

Sen ogillar jag även det här konceptet när det är kompis gäng som sitter i styrelsen och håller varandra om ryggen , den förändring som gjordes är ju inte tillräcklig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Bofors
Gregurt: Du har rätt i "inavelstänket". När man nu fick chansen att verkligen totalstäda, varför gjorde man inte det? Att ha f.d. spelare som inte är byxade för uppgiften är så in i helsicke stort tjänstefel. Det är inte bara "grannens grabb" i denna förening, utan också "kompis kompis" tänk.
Kommentera