1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1768424

Sv: Modo - Bofors
Sven Tuta: " När man nu fick chansen att verkligen totalstäda, varför gjorde man inte det?"

Klassiskt, det städas inte eftersom att alla håller varandra om ryggen. De styrande sitter i samma båt och de vill klamra sig fast vid makten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Bofors
Carl Lejonkräk: I det här fallet är din kommentar irrelevant. Man kunde inte göra så mycket i och med att man redan var så långt efter alla andra allsvenska lag tidsmässigt. Att göra sig av med Svartvadet (och jag vet inte vilka andra du syftar på) i det skedet hade satt oss i en ännu sämre position.

Nu vet jag inte om spelare som Karlkvist, Björklund, Edblom, Molin, Paris och Rundqvist exempelvis är så sjukt dåliga värvningar heller.
Visst har Paris underpresterat någonting oerhört, men det var nog svårt att förutse med tanke på att alla som ska kunna saker hyllade värvningen.

Nu är jag rätt övertygad om att det kommer att bli förändringar till våren.
Kommentera

Sv: Modo - Bofors
Carl Lejonkräk: som jag ser det så tror jag det mycket svårt att storstäda i denna förening, ungefär som att man skulle storstäda ut ö-vik, eller storstäda i juniorleden. Det är väl dessa herrar som är Modo Hockey sen roterar de bara i sina roller. De sitter inte bara i samma båt, de bor i samma stad.
Kommentera

Sv: Modo - Bofors
Carl Lejonkräk:
Man började iaf med att byta ut några i styrelsen, vilket är ett steg i den riktningen. Återstår att se om det händer något i den sportsliga ledningen till våren, PS kontrakt går väl ut till våren.
Kommentera