1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1770163

Sv: Modo - Timrå 20/10
Monno:

Väldigt väldigt nöjd med mycket idag. Första 20 var magiska, det var män mot små pojkar därute, AJ hade verkligen lyckats elda upp sina spelare som han sa (cred till honom), vi förlorade knappt en närkamp och vann varje tek. Kan man komma upp i den nivån kommer man klättra i tabellen.

Men Hanses ska har mycket beröm, kommer in utan matchträning och gör en riktigt bra match. Ser så trygg ut när han går ut och stoppar med klubban och spelar ut pucken, inte alls som Bjurö. Det där lugnet sprider sig nog. Riktigt bra att kunna räkna in honom i truppen.

Defensiven idag går inte att klaga på, vi spelar mycket rakare och använder sargen för att spela ut pucken eller valla till spelare som åker i yta. Pga det rakare spelet så får vi mer fart i anfallen och hotar mycket oftare.

Rundqvist är grym idag med Molin och Björklund. Kul att han producerar, vi behöver en andrakedja som ska producera ifall vi ska klättra i tabellen. Går inte att lita på Richie/Karlkvist varje kväll.

Nej det var denna signal man ville se från lage, bara vara ödmjuka nu och inse att man vann för att man jobbade hårt och vågade gå in i närkamperna och framför mål.

Perfekt att få en 6-2 seger med så många på läktaren, hoppas många gillade vad dom såg och kommer tillbaka till nästa match.

Enda nackdelen är att det är länge till nästa match, vi skulle behövt haft en snart igen för att bygga vidare på detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 20/10
Rytter: Spelschemat är ju ett skämt tyvärr.
Man kunde börjat en månad senare och fått lite rull på det istället.
Eller slutat tidigare.
Kommentera