1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1771811

Sv: Modo - Almtuna 26/10
Gäsp: Hade du förväntat dig något annat med det material vi har?. Åker man ur shl så väntar allt som oftast ett stålbad gällande ekonomin. Dom som hade förväntat sig att detta lag skall slåss om top 4 placeringar får nog titta några extra gånger i spegeln.

Jag har skrivit det förut och skriver det igen. Kommer vi top8 skall vi vara jäkligt stolta över att detta unga lag grejar det. Många av våra killar har aldrig spelat på denna nivå och några har testat nån match i shl men ej varit ordinarie. Så sitta och gnälla över att vi får slåss i botten trodde i alla fall jag de flesta skulle förstå inför denna säsong.

Ge det 1-2 säsonger låt grabbarna mogna på sig vi kommer att få vandra exakt samma väg som Timrå gjort. Det har tagit några säsonger nu men dom är ni ett allsvenskt topplag och håller en ganska jämn nivå hittills. Så stötta grabbarna istället.

Sedan kan jag väl tycka jag med att man saknar ledare i försvaret. För det är helt enkelt för mycket misstag match ut match in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 26/10
Dundee: nej egentligen har jag inte förväntat mig något annat. Men det är nog dags att spelare och ledare sänker sina förväntningar också för det här laget kommer aldrig att klara att prestera under pressen som ett topplag tyvärr!
Kommentera