1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480745 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1771817

Sv: Modo - Almtuna 26/10
Klasskillnad idag. Almtuna bjöd på klockrent försvarsspel. Spelade ingen roll hur Modo forcheckade så hade Almtuna inga problem att spela sig ur situationen. Så spelar ett homogent lag. Får Almtuna behålla det här laget med ytterligare lite spets så tror jag dom har chans på SHL hockey redan nästa säsong. Modo spelade mest en och en och spelade inte som ett lag. Modo saknar grisiga spelare och har tyvärr lite för många finlirare som inte gör skitjobbet. Tycker Henrik Björklund är bästa Modoit dom flesta matcher. Fyra? matcher har Modo lyckas göra fler än två mål. Det håller inte i en målrik serie som Allsvenskan. Jag har släppt tanken om SHL kval och hoppas att man slipper kvala neråt och att spelarna utvecklas under säsongen. Det behövs inför nästa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 26/10
Gusse: Tänk så olika man kan tycka. Jag tycker Björklund slarvar alldeles oerhört med pucken. Utan puck gör han det väl bra men med puck är det jävla massa slarv.
Tycker nog backarna Stenqvist och Sellgren var bäst idag. Rundqvist tycker jag försökte vara kreativ offensivt denna match också. Än om utdelningen var sämre än sist.

Sen en eloge till Almtuna som du säger. Detta måste vara det första lag vi möter i år som fasiken inte gör en enda bjudning eller ens misstag i egen zon? Eller missade jag någon? Sjuk disciplin.
Kommentera