1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481402 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1777396

Sv: Modo - Björklöven 2016-11-18 Skröders återtåg.
Tarasov: Det kan ju finnas bakomliggande saker som gjorde att DP inte spelade så som småsjuk, privata saker etc etc.
Sen tror jag det kan vara nyttigt att få någon match på läktaren oavsett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 2016-11-18 Skröders återtåg.
Gavelo: Är det någon som bör vara petad så är det Hedman!
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 2016-11-18 Skröders återtåg.
Mer nyanserat:
Många juniorer påverkar naturligtvis men faktum är att detta fenomen att helt sluta spela i 3:e hör till vardagen för en modoit.
Både lövens 2-3 mål är kraftiga misstag av våra backar, de första är ett hemåtjobb som enkelt skall slås bakom egen kasse till högerbacken men beslutsamheten i hemåtjobbet och backhandpassningen är svag och en lövenforward kan bryta pucken bakom hanses och sen spela in den i slottet.
Hedmans felskär är naturligtvis bara oflyt och taskig tajming som Hedlund skulle ha sagt, men efter han ramlat så kommer han ju inte upp på rören igen utan gör något halvtaskigt försök till magpladask och täckning.

man kan ju tro och tycka att detta är tillfälligheter men jag tror att detta är en kontenta av den mentala pressen som finns i laget.

Faktum är att Modo förlorar skotten rätt stort i 3:e perioden (5-11) trots att Modo har 4 minuter PP och löven inget, övertiden slutar skotten 1-6.
Modo skjuter alltså 6 skott på mål sista 25 minutrarna trots att man även får 2 st powerplay och har en komfortabel ledning med 3-1!

Positivt ändå att plocka en extra poäng men det överlägset mest positiva var uppslutningen, över 7000 är helt makalöst så tack till alla Modo och lövenssupportrar som tog sig till arenan 👏🏽👏🏽
Kommentera