1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481578 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1778706

Sv: Modo - SSK
WarEvryPractice: Det är samma killar som är på allmänhetens som också åker på camper, min känsla är att de bästa instruktörerna på sådana camper och läger sätter glädjen först och är väldigt noga med att övningar ska vara kul. Ofta lyckas dom bättre än föreningstränarna.

Om vi tar Grewe och Björnfot som fick de individuella utmärkelserna i TV-pucken i år så är dom ju praktiskt taget fostrade på olika camper sedan 10-års åldern.

En annan sak som ungarna brukar tycka är kul är att dom träffar andra hockeygrabbar från hela Sverige vilket innebär nya och fler kompisar och ett kontaktnät över hela Sverige.

Nåväl, rätt eller fel kan jag inte svara på men vår analys är att det är en avgörande faktor vilka spelare som lyckas nuförtiden.

Det största problemet är nog att den ekonomiska faktorn gör att alla inte har tillgång till detta.

Jag är tveksam att Modo ens får ihop en heltidstjänst på scoutingsidan, på papper ja men i praktiken så är man inte där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK
Sawchuk: Ja så kan det kanske vara, motiverade ungar kan nog uppskatta nya medspelare samt variation i träningen.

Men det kanske finns hopp eftersom tex Svedjeholmen och Husum kör camper. Fem dagar för 995 kr respektive 2000 kr. Svedjeholmens är ju sjukt billigt då käket ingår. MoDos sommarcamp är dock väldigt dyr har jag för mig.

Tack för svar om antal heltidstjänster. Någon annan som har en annan uppfattning i den frågan?
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Sawchuk: Ja, det är inte Foppa och Susse på domsjöskolan, Macke i Järved osv.
Tyvärr har spontanindrotten nästan försvunnit, så ska man ha tillräckligt många timmar på is kanske det krävs camper... Sedan är det givetvis en stor fördel att lära ut tekniken tidigt. De flesta förr i tiden var snudd på helt självlärda på skridskoåkning, skott osv...
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Sawchuk:
Hur många sådana camper brukar ungdomarna åka på per säsong? Är det en orimlig kostnad för klubbarna att ta på sig att arrangera?
Kommentera