1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481599 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1778707

Sv: Modo - SSK
Carl Lejonkräk: Korrekt, i omg 34 den 16 jan 2016 fick KHK 14 p. LIF ligger således nästan 2 månader "före". Det glädjer dock mig att det börjar se bättre och bättre ut på planen. Håller dock med JFK att SHL blivit sämre men tror också att det gäller allsvenskan. Vad gäller Modo så befinner ni er inte i en avundsvärd situation för tillfället. Det förvånar mig att det är så tyst från ledningen i form av ordf/ sportråd etc. Information ska inte underskattas och någonting finns det alltid att informera om!? Om man inte vill ge ett stöd för den sportsliga ledningen så kan man alltid informera om ekonomisk utveckling, marknad/ sponsorer etc. Tysthet skapar bara oro/ spekulationer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK
Signature: Ja det är märkligt tyst från Modo, det publiceras en artikel inför match och sedan ett referat efter match men inte mycket mer, beklämmande.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Signature:
Ja exakt och tro att kommunen ska gå in och fixa till det ekonomiska, finns liksom lite mer att tänka på än hockey!!
Tyvärr har många klubbar haft det tänket men tror att det är liksom slut med det nu, droppen tror jag var Leksands resa som blev gjord och är rädd för att inom ett par år kommer att ritas om en hel del på hockeykartan!!
Kanske detta är andledningen till nu tex. MoDos lite förlamade sätt?
Bara spekulationer av mig men har bara den känslan!!

Och hoppas att det INTE är lag som har traditioner att luta sig mot, för det vore enligt mig fördjävligt!!
Kommentera