1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481725 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1779325

Sv: Modo - Västervik 25/11 2016
Ogie Ogilthorpe: Ärligt talat tycker jag att det är dags för föreningen att skärskåda hur vi spelar....det aggressiva försvarsspel som föreningen vill lira i form av överbelastning, mycket skridskoåkning och förra året man-man har inte direkt varit lyckade....

Traditionellt sett så har MoDo varit mer lyckade när försvarsspelet har varit mer kompakt i egen zon med mindre fokus på press och mer fokus på understöd och hjälpa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 25/11 2016
Ogie Ogilthorpe: ÖHF visst spelar de sina matcher i Skyttishallen? Hur många går det in där?

Bästa protesten mot detta elände är kanske att gå ihop och ge ÖHF ett publikstöd utöver det vanliga.

Jag är så sjukt besviken på hur de förstört Modo så jag skulle välkomna att ett annat Ö-viks lag passerade Modo i seriesystemet så man kan sluta med detta självskadebeteende.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 25/11 2016
Ogie Ogilthorpe: "Traditionellt sett MoDo vi varit mer lyckade när försvarsspelet har varit mer kompakt i egen zon med mindre fokus på press och mer fokus på understöd och hjälpa."
Kunde inte skrivit det bättre själv ;). Det är så jag kommer ihåg Modo från förr när dom varit i Leksand. Trots att vi många ggr varit favoriter så har man fått åka hem med en förlust efter att stångat sig blodig mot försvaret och åkt på sylvassa kontringar.
Kommentera