1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1780236

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
Rytter: "Klart du hoppas på succé och vill få det till det, du hade ju ditt scoutingrykte på spel angående Farley."

Haha, det står inte och faller med Farley, jag har haft fel många gånger, men jag har rätt ofta också, tillräckligt ofta för att folk ska betala för min åsikt. Hursomhelst så är Farley bäst på plan ikväll för Löven mot Almtuna. 3-3 står det där med mersmak för Löven. Modo tittar jag på i efterhand, dom är så jävla tråkiga att se nu så att man mår fysiskt illa tyvärr.

Men det ska bli jäkligt spännande att se den i efterhand. Läser man din analys samtidigt som man ser målrapporteringen så blir man ju minst sagt konfys. Kanske ser du något som ingen annan ser, eller så gör du en Bagdad Bob :D
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
Sawchuk:

" Läser man din analys samtidigt som man ser målrapporteringen så blir man ju minst sagt konfys. Kanske ser du något som ingen annan ser, eller så gör du en Bagdad Bob :D"

Har du problem med läsförståelsen? Skrev det nedan tidigare, som gäller hur man spelade i första och fram till 2-0, sedan skrev jag att man rasar ihop fullständigt.

"I första kommer man ut starkt och riktigt bra, man får inte utdelning och åker på ett billigt 1-0 mål i baken. Redan där börjar det mentala att spöka lite. Ett bra lag spelar med stort tålamod och vet att det kommer chanser som dom kan utnyttja och får inte panik.

Sedan i andra kommer man ut bra igen, får långa anfall i början men istället så får BIK 2-0 och man rasar ihop fullständigt."

Undra försten vem det är som är Bagdad Bob, inte ett ord om Farley när han spelade som valfri b-junior, men efter matchen mot AIK var du inte och förklarade hur vass han var och hur du kände igen honom från dina scouting rapporter. Det om något är Bagdad Bob varning. Sedan inte ett ord igen när han fortsatt att spela som valfri div 1 spelare, men nu när han gör ett mål ikväll är han bäst på planen.
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
Sawchuk: Kanske är dum i huvudet men stämmer inte rapporten rätt bra med matchen? Skotten är jämna, vilket talar för att vi ändå haft pucken mer än mot Pantern iaf.
Men tycker redan efter 0-1 tappar modo i princip allt. Efter 0-2 är det helt jäkla hopplöst. Inget grundspel och värst tycker jag är att spelarna ser uppgiven ut. Efter 0-2. Det är inget vidare.

När det funkar så funkar det helt ok. Se t.ex. Mot Timrå och AIK. Samt början mot Löven.
Men när det inte klaffar eller går lite emot är vi rätt uppenbart sämst i serien. Vilket händer lite för ofta tyvärr.
Kommentera