1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481166 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1780272

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
modomille:

Absolut det säger jag inget om, alla har fel och kommer fortsätta att ha det. Men man kanske inte ska kalla andra för Bagdad-Bob när man själv agerar som en sådan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
Rytter: Hörru Bagdad Bob, ända tills det stod 4-0 lät det som Modo var det bättre laget, sen blev det annat ljud i skällan.

Hur som helst så förlorar Modo igen och åker expresståg mot Division 1 och Möten mot Vännäs Teg, ÖHF och gud vet vad mer som spelar där samtidigt som Löven vinner mot Almtuna med Farleys kedja i huvudrollen och går upp på en sjundeplats.

Vi kan ju bedöma vem som hade fel då vi summerar säsongen. Det blir spännande att se vem som skrattar sist..

Men nästa match kanske det vänder Rytter...

Monno: Som sagt, jag har inte sett Modomatchen men förlorar man med 100 mål igen så har jag svårt att se att man gör någonting alls rätt.
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
Rytter: Från att vara stykgäng i shl till att vara strykgäng i As på en säsong, ingen kan iaf säga att vi inte är konsekventa ;)
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
Nu måste Herr Johansson bort. Om vi så måste bära ut honom. Så här ska det inte behöva se ut. Modo har på pappret ett ganska bra lag. Att dom inte fått ihop det är inte Svartvadets eller sportcomiteens fel. Modo har värvat bra i allsvenskt mått mätt. Johansson har misslyckas kapitalt och måste bort. Tyvärr så lär han inte kliva av självmant.
Kommentera