1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481249 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1780340

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
WarEvryPractice: Ryno? Rosén? Jacke Blomqvist? Hersley? Alsenfelt (okej han sög nåt enormt här men lyckades ändå i Leksand) för att bara nämna några de senaste åren.

Sen får vi inte glömma bort "släkten är värst-syndromet". Så fort vi möter ett lag med nån gammal Modo-produkt vi dissat och som fått leta sig någon annanstans, så vem är det som alltid gör mål och ofta det avgörande mot oss? Tänker tex på J. Olofsson i KHK förra året, och V. Öhman som sänkt oss bägge matcherna i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
dempa: Var det inte Viktor Öhman från Skåne som avgjorde förra matchen mot Västervik?


Släkten är värst är något alla tycker sig lida av. Dels kan det bero på att man taggar till extra inför familj m.m. (se bara Farley) sen tror jag en annan sak är ren inbillning. ;-) Man kommer ihåg matcherna dom gör mål men de matcher dom inte bidrar förtränger man.
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 2016-11-29
dempa: Det här kan ju bli en evighetsdiskussion. :)

Ryno, Rosén, Jacke Blomqvist, Hersley och delvis Alsenfelt var iofs allsvenska spelare när MoDo värvade dem till SHL. Spelare under utveckling med andra ord.

Du kan ju se det som att Blomqvist, Rosén och Hersley fick sin skolning i MoDo

Tror tex inte Hersley var redo för SHL när han kom till MoDo. Däremot är det totalt jävla tragiskt att MoDo inte såg potentialen i tex Hersley och Blomqvist. Att man inte behöll dem. Rosén var ju omöjlig att behålla ekonomiskt.

Ryno dealen kändes skum. Om modo fimpade honom så tidigt, helt frivilligt så är det ju sinnessjukt. Men det kändes mer som att Salo blåste Oskarshamn på honom med MoDo som mellanhand.
Kommentera