1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480537 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1788423

Sv: Modo - Björklöven 170106
Monno: Jo, löven hade flyt, men det har vi haft på slutet också. Enda sättet att vinna en match säkert är att vara överlägsen. Och inget av lagen är direkt det om man säger så.

Jag tycker Skröder nu har visat att han är en av lagets bästa passningsspelare. Det är ju kanske inte det som ska vara hans primära uppgift. Men det är så det ligger till tycker jag. Ska MoDo värva mer spelare denna säsong så är det någon som kan passa pucken.

Kul att se att Emil Molin var så duktig idag. Hans förlängning var väldigt glädjande.

Derby-stämmingen verkade härlig från TV-soffan. Sköter MoDo och Löven sina kort rätt så kan detta bli en av landets största matcher. Typ som Edsbyn-Bollnäs i bandy.

Jag stör mig dock på Niclas Bornefjord, Björklövens marknadsansvarige, när han säger att intresset beror på nyhetens behag. Må så vara, men det hans arbetsuppgift att haussa och inte baissa. Han säger:

"Dels är det så pass nära och dels är det två gamla storklubbar. Sedan är det kanske också lite av nyhetens behag"

www.allehanda.se/vasternorrland/ornskoldsvik/modo-pa-besok-en-utmaning-for-bjorklovens-arena-far-testa-akustiken-pa-riktigt


Om klubbarna vill förmedla att publiksuccen beror på nyhetens behag, så kommer det nog också att bli så till slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170106
WarEvryPractice: Skröder en av lagets bästa passningspelare?
Jorå ..Hedman tycker jag klart är den mest tekniske ;-)
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 170106
WarEvryPractice: Haha hade missat det där. Vilket fantastiskt korkat uttalande av en marknadsansvarig. Horribelt dumt faktiskt.
Han ska ju snacka om att det här är det stora som gäller nu. Kunnat håna Modo lite till å med vore vettigare. Bygga upp rivalitet ännu mer. Inte låta som världens sur**k.
"Nåja det är mycket folk nu men det går nog över ska du se"
Kommentera