1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480529 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1788436

Sv: Modo - Björklöven 170106
Monno:

Angående Farley så har han definitivt förbättrat sitt poänggörande i Löven, dock kommer flesta av hans poäng i PP och han är ganska ojämn i de matcher jag sett, faller ofta bort ur spelet i 5 mot 5. Idag var han dock lysande tycker jag men hade nog skapligt med tändvätska.

Kul att höra att Farley ger AJ cred och säger att det är en bra coach, förklarar att spelet i Modo främst berodde på honom själv och lågt självförtroende och spänning i en ny liga.

Personligen så har jag inga problem att Farley lämnat, Modo har blivit bättre utan honom och Löven har haft en sämre formkurva efter bytet. Ska vi vara ärliga var han ju usel i Modo, fick spela i första och andra kedjan med bra spelare och massor med PP och mycket istid och fick inte ut mer. Han fick alla chanser i modo men det fungerade inte helt enkelt.

Kul för Farley att det går bättre för honom nu, verkar ju vara en skön kille.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170106
Rytter: Man kan inte hitta på en egen verklighet Rytter... 2 av Farleys 5 mål har kommit i pp och 1 av hans 3 assist. Inte ens du kan få det till att det är de flesta av hans poäng :P

Jag gissar att du inte sett någon annan match än den här med Farley i Löven då 5 mot 5 spelet är det han fått mest cred för i Löven.

Oscar Hedman måste vara Allsvenskans sämsta back, Paris som får mycket skit har +3 och hur kass han än ser ut så är +3 betydligt bättre än Hedmans -9.
Kommentera