1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1788471

Sv: Modo - Björklöven 170106
Att analysera gårdagens match är ganska enkelt; Björklöven var hetare. Det märktes ganska snabbt, efter sisådär tio minuter, att det här var en av Lövens viktigaste matcher för säsongen. Det har gått troll för dem, men nu kommer stora Modo på besök med tusen+ supportrar, "vi ska fan visa dem" osv. Modo kändes inte lika heta som i mötena mot ex. Timrå där det bara varit ett lag på isen, dessutom saknades Ritchie något enormt. Han må vara totalt usel framåt men bakåt är han kanske Modos bästa och viktigaste forward. Modo har inte bredden i laget för att stå utan honom.

Men den här förlusten var ganska enkel att ta, främst på grund av spelet sista tiden. Efter Mora-matchen satte sig Styf och AJ ner, Styf sa i princip "ska jag vara med här så vill jag att vi gör såhär i försvaret", det låter mer intensivt än vad det var, men efter det har det fungerat mycket bättre. Nu var ju box play ett mörker igår men sånt händer. One of those games, liksom. Såg nån statistik om att Modo var 90%+ i BP senaste matcherna så det känns som att det är på rätt väg det också.

Tror ändå vi ska ha tillförsikt en stund till, det känns bättre och bättre och nu visar dessutom spelare att de vill vara med på den här resan. Det kommer fler inom kort och det är väl nog så viktigt att få in lite kontinuitet i både spel och spelartrupp så att vi kan bli en riktig ishockeyförening istället för den sandlåda det varit.

Angående Farley, kul att det går bra för honom men orka känna nån bitterhet, funkade inte i Modo, funkar i Löven, shit happens. Modo spelar ju bättre utan honom också :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170106
WDY:
1 mål på 13 BP hörde jag kommentatorn säga
Kommentera