1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481259 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1792866

Sv: Modo - Timrå 170123
J F K: Av det jag hörde på radion skall ni nog vara glada att ni inte fick mer utvisningar, flertal gånger som dom sa att Modo skulle vara glada att man slapp utvisning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 170123
Sputnik: Jodå. Det skulle åkt ut många modoiter och det skulle åkt ut många timråiter. Nu släptes dock snudd på alla slashingar (förutom när Brejcak petade på en timråkille som fick ett felskär). Jag håller med om att det skulle varit utvisning väldigt mycket oftare, men domaren släppte allt spelförstörande.

Det ni inte verkar förstå är att jag vill ha ett spel där det inte låter som om när Stenmark åkte specialslalom. Jag säger inte att det bara skulle åkt ut fler timråiter, utan att man borde ha en domare som dömer efter regelboken så att det inte blir sådär. När Ritchie skulle åka upp med pucken såg jag minst fem slashingar som kunde/borde renderat i utvisning.

Jag vill se ren hockey där lirarna får lira.

För övrigt var Hanses inte lika bra som tidigare. Dahlens första var för billigt och han såg inte alls så säker ut som han brukar. Att kalla honom bäste Modoit är löjligt.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 170123
Sputnik: Vi är överlyckliga.
Kommentera