1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481271 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1792903

Sv: Modo - Timrå 170123
J F K: Det är ju lite lustigt att du tar upp Skröder som någon slags offer när han snarare var matchens monster. Spelade odisciplinerat, vräkte ner spelare utan puck när han inte iddes backchecka, drog årets största yxhugg, är på och slåss och vevar helt i onödan. Han var ett sänke för Modo ikväll helt enkelt.

Sedan när du säger "upprinnelsen" till situationer. Domaren tenderar ju att plocka ut den som slår hårdast, inte den som slår först. Detta har alla spelare fattat sedan sporten uppfanns och det är väl hela poängen med att smårappa motståndarna i knävecken, för att dom ska ledsna och göra något mindre genomtänkt, ungefär som skröder ikväll.

Jag är så klart partisk men eran egen guldcoach erkände ju rakt igenom hela matchen att Modo kom undan med ganska många förseelser. Sen tog han en rad utvisningar som var billiga också, åt båda håll, men så är det ju i den här ligan. En ensam domare klarar inte av att se allt som sker, personligen tyckte jag inte att han var klart sämre åt varken det ena eller det andra hållet. Tycker heller inte att det var domsluten som avgjorde matchen för båda lagen var lika bedrövligt dåliga i PP att man nästan ville gråta.
Kommentera