1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481332 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1792907

Sv: Modo - Timrå 170123
J F K:
Om man plockar ut våra spelmässigt bästa matcher under säsongen så kommer det vara när endast en av OH/AE är på plan. Det är troligen ingen slump. Undrar om inte Skröder bör användas i en mindre roll. De senaste 5 har vi endast två segrar vilket är 1,5 för lite:) alldeles oavsett hur man spelat (nästan).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 170123
Tarasov: Kollade matchrapporten och man tror ju att det är.något fel när det står 41 på alla "negativ part" på alla mål. (Även vårt mål faktiskt, men där är Hedman oskyldig. ;-))
Det är fan dags att bänka Hedman nu.
Och skicka Eidstedt. Han är mest bara bänkad och när han väl spelare ställer han till det så han är bänkad innan 1a perioden är slut...
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 170123
Tarasov: Idag var Skröder övertänd och gick igång när han fick några tidiga slashingar. Jag tror att han också försökte tända laget, men han var rätt sällan på rätt plats. Mot Mora gjorde han kanske sin bästa match sedan återkomsten, men ikväll möjligen den sämsta.

Sedan stör jag mig över att vi har så svårt att ta skott. Timrå kastade in massor av puckar till synes slumpmässigt in framför målet, medan vi måste kolla om det går att passa eller dribbla innan vi alibimässigt kastar iväg något som oftast tar på en motståndare som hinner täcka.
Kommentera