1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1794784

Sv: Modo - Pantern 170129
Rogersson: "det märks du inte är modoit. Eidsted, Hedman o paris bland andra har fått dom rollerna dom passar i utan tvekan. Dom har underpresterat va fan tror man att vi ligger där vi ligger för. Dom tänkta ledande spelarna är för dåliga."

Märklig syn på det hela måste jag säga, det kan väl inte vara en slump att en massa spelare presterar sämre i Modo än i sina tidigare klubbar eller de klubbar där de spelar efter Modo? Kan allt förklaras med att spelarna var för dåliga? Jag tror inte det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 170129
Carl Lejonkräk: Varför inte? Eidstedt var en som aldrig blommade ut, fanns en anledning till att han tog steget ner till HA. Paris hade EN HALV bra säsong i ryggen.. o Hedman var en grym talang som blivit sämre de senaste 3 säsongerna.

Och som sagt av en annan, Emil Molin (och flera) har blommat ut till att bli bäst i vårat lag, förmodligen en av de bästa forwardsen i HA.

AJ är inte första tränaren i Modo direkt, vi har haft så sjukt många tränare rätt underligt att man inte hittat en som borde fått ihop laget någon gång? Eftersom det är det som krävs för att laget ska spela bra enligt er?

Skit i när spelarna spelar dåligt, skyll på tränaren, alltid hans fel! :) Så jävla illa det låter.

Är det AJs fel med att Karlqvist har varit iskall sen December? ICKE.
Kommentera

Sv: Modo - Pantern 170129
Carl Lejonkräk: Ditt citat :* Märklig syn på det hela måste jag säga, det kan väl inte vara en slump att en massa spelare presterar sämre i Modo än i sina tidigare klubbar eller de klubbar där de spelar efter Modo? Kan allt förklaras med att spelarna var för dåliga? Jag tror inte det. **
Jag håller helt med dig, du slår huvudet på spiken...
Det du säger är dagens sanning, och du uttrycker det i din text på ett mycket bra sätt
Väldigt bra skrivet....
Synd bara att inte fler vill inse detta.
Tycker vidare att det är ingen ide att sparka AJ nu, för nu måste man samla sig för att inte hamna i ett nedre kval
Har varit oroligt hela säsongen men spelare som provas, sparkas för att nya ska testas
Man måste få lugn och harmoni i gruppen
Vi kan tacka Hanses för att MoDo inte ligger sist, utan han hade det sett illa ut..
Kommentera

Sv: Modo - Pantern 170129
Carl Lejonkräk:
När det gäller nuvarande lag tycker jag det spelare som presterat bättre än man kunde förvänta är fler än motsatsen. Exv Molin/Rundqvist/Sellgren/Stenqvist/KJ är några som kanske är lite bättre än man tänkt sig. Sen finns det andra som gjort bra i från sig men det var kanske lite mer väntat exv Karlqvist/Tobias E/Hanses/Björklund/Ritche. Möjligen har jag missat någon men flopparna är väl Oscar H/DP/AE. Personligen tycker jag även Skröder är en flopp.

Det största problemet är laget inte fungerar som en "Maskin", som exv Pantern igår. Man kan peka på att vissa moment i spelet blivit bättre, vilket jag oxå tycker. Men fortfarande "klickar" inte allt samtidigt. Det faller tillbaka på AJ, att sparka honom nu tycker jag däremot vore dumt. Låt honom köra säs ut, så får den nye sportchefen utvärdera efter säs. Det viktiga är att den nye tränarn inte stressas fram i panik.
Kommentera