1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1795409

Sv: Modo - Pantern 170129
Confusius: ok, håller med på att dom inte håller måttet
Underpresterar är för mig att dom inte håller måttet
är inte lätt att vara tydlig nog ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 170129
Modo40: Att underprestera är att prestera på en lägre nivå än den man normalt brukar ligga på, man har helt enkelt normalt sett en högre nivå!
Dom flesta av MoDo´s backar under dom här åren har inte underpresterat, dom har helt enkelt presterat på den nivå dom klarar av tyvärr!

För klubben kan väl inte haft en sådan otur att man haft backuppsättningar där dom flesta underpresterat 7-8 säsonger i rad??

Klubben har under dom här åren värvat backar som inte håller måttet defensivt helt enkelt, det är uselt och det förde oss sakta men säkert ner i Allsvenskan.
I den krets jag umgås i runt hockeyn så har vi påtalat och varit överrens om just det inför varje säsong ändå har inget hänt.

Dom flesta klubbar har antingen 1 defensivt usel back och 5 som klarar defensiven, eller på sin höjd 1 back i varje backpar som är "offensiv" och 1 defensiv.
MoDo har spelat med typ 5 backar som varit usla defensivt och 1 defensiv duglig back, och blandar vi i den helt galna fördelningen in en under vissa säsonger usel målvaktbesättning så är ju receptet för katastrof ganska uppenbar.

Man bygger ett lag bakifrån, word!
Kommentera