1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480868 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1798988

Sv: Modo - VIK 170213
Robin Ztorken L: Helt ärligt tror jag inte spelare i den ställningen ens tänker som du och jag!
Dom har inget att bevisa, dom har tjänat en förmögenhet och dom har vunnit nästan allt som går att vinna, MEN kärleken till hockeyn dör inte bara för att man är klar på högsta möjliga nivå, heller dör aldrig kärleken till moderklubben, att få göra en eller 2 säsonger på "hemmaplan" och få leva i atmosfären kring hockeyn så länge det går tror jag är mer värt en allt smör i Småland så jag kan mycket väl förstå om tex Z kommer hem till Timrå och Enström, sedin mfl gör desamma för Modo oavsett vilken division dom spelar i.

Det enda som talar för att sedin gjort sina sista matcher i Modo är att man nog av familjära skäl, man ser Vancouver som sin hemmastad nu och barn och fruar har skola och jobb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - VIK 170213
Gavelo: Tyvärr tror jag inte så många av dagens etablerade NHL-proffs kommer hem och rundar av med någon/några säsonger i Svedala.
Senaste 5-6 åren är det väl inte så många etablerade som kommit hem och spelat? Jag kan knappt nämna någon.
Det här beror ju på att det skrivs så sjuuuukt långa kontrakt över där och motivation, ork och hälsa finns inte där när de är 38-40 bast. Eller som kanske i Sedins fall, de bosätter sig där.
Kommentera