1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1799436

Sv: Modo - VIK 170213
J F K: Problemet är väl pissibyxan-mentaliteten, varmt för stunden men inget långsiktigt. Det blir ett alibi mot att bygga långsiktigt och icke personberoende. Det är alltid nån messias som ska komma och rädda oss och rätta till allt. Det har passiviserat hela organisationen sedan Sedinarna stack. Våra frälsare från -07 kränger båtar, bilar och är mer eller mindre lyckade finansmän. Var är arvet dom lämnade som genomsyrar spelet och organisationen?

Visst tog vi ett guld men nu är det inte lika mysigt, eller hur?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen: bygga långsiktigt? Det var nog mycket lättare förr, för i dagens läge så kan spelare flytta mitt under säsongen om de har klausuler i avtalet med klubben. Om du ska bygga långsiktigt i dag så måste du satsa på mediokra spelare som inte alla så kallade storklubbar vill locka över, då hamnar du likväl i botten på tabellen och får aldrig vara med om segerns sötma, typ Timrå. Är det så att Sedinarna vill komma hem igen och avsluta hockeykarriären så bör Modo ta emot dom med öppna famnen.
Kommentera

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen: Precis som JFK skriver, hur kan värvningen av de gamla hemvändarna som ordnade guldet anses vara kortsiktigt?
Sundström och Timander m.fl var fantastiskt bra när de spelade, och stannade i klubben flera år.

Problemet har varit dålig scouting av framför allt utländska spelare, samt brist på röd tråd i föreningen och dessutom tränare som bytts ut titt som tätt.

Men du kanske tycker vi satsar på för få juniorer?
Kommentera