1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1800687

Sv: Modo - Björklöven 170217
McFire:

Alltså det känns ganska enkelt i mina ögon, en tränare som inte fått grundspelet att sitta, speciellt försvarsspelet ,och sedan det mentala, när vi inledde riktigt dåligt och sedan fick jaga så satt detta sig i huvudet. Det är det som gör att denna säsong är ett riktigt fiasko.

Vi har riktigt bra spelare för denna nivå i t.ex, Molin, Ericsson, Björklund, Karlkvist, Smotherman, men när dom inte klarar att lägga ett pass på 4-5 meter så sitter det i huvudet. Spelarna tänker alldeles för mycket så det ser ut att gå segt där ute.

Juniorerna gör det bra, men det är orättvist att tro att en backsida med bara juniorer + hedman ska palla trycket i ett fullsatt derby.

När sedan våra tre rutinerade spelare som skulle vara "papporna" i laget är borta, Byron,Enström, Edblom är borta så saknar vi mycket rutin.

Som sagt gäller att överleva och sedan bygga om till nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rytter: Det låter rimligt.
Jag tänkte dock ur ett större perspektiv, och inte på matchen ikväll eller för den delen bara den här säsongen. Modo har ju sett ut som en förening som lider av någon allvarlig sjukdom i många år nu, det har bara blivit värre och värre säsong efter säsong.
Kommentera