1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1801969

Sv: Modo - Vita Hästen 170220
Tarasov: såg mycket bättre ut långa stunder i matchen än de senaste matcherna förutom tidvis i tredje, matchen mot BIK - 1-0 segern - rankar jag dock högre. Synd att man tappade in kvitteringen. De utvisningar som domaren tog för var ju rena skämtet jämfört med bentacklingen som Skröder åkte på, hur kunde han släppa den? Fanns nog ingen annan i FC än domaren som inte tyckte det var utvisning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita Hästen 170220
Eller: I samband med denna tackling av Skröder så flyttade Vita Hästen målvakten sin målbur, vilket också ska medföra straff. Detta sker tack vare att vi endast har en huvuddomare i HA.
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen 170220
Eller: Har säkert redan påpekats, men spelschemat ser ju onekligen tufft ut framöver. Få se om klassiker-klyshan "vi spelar bättre mot bra lag" passar in denna gång.

Lyrenäs och Sellgren såg ganska pigga ut idag. De såg lite kaxigare ut. Nytändning, de har varit ute med småkronorna och så ny coacher på det. Fan vad vackert, om Oscar bara satt friäget.

Hästen hade några forwards som såg skickliga ut. Den där Ericsson har iofs Hästen som moderklubb, så kan borde vara svår att värva. Var nog tur för oss att Palmberg var skadad, för han är också duktig. Manuel Ågren i Oskarshamn är också intressant. Någon spelskicklig från Södertälje kan man kanske också sno åt sig billigt om de åker ur.

Är ju såklart förtidigt att prata om nästa säsong. Oklart vilken serie det blir. Men känslan är väl numera att man nu tar Jakobsson före Rundqvist. Men det som väger över är kanske att Kristian är grannens grabb... Rundqvist har ju så fin skridskoåkning. Ändå släpper det inte för honom. Riktigt surt. Jag skulle nog vilja se han som forward istället.

Det är aldrig stiltje med MoDo. Nu ska alltså två riktiga legendarer coacha laget i några matcher. Oj oj, spännande att se. Nytt hopp väcks såklart!

Örnsköldsvik HF startar kvalet uppåt på torsdag. Trodde MoDo och ÖHF skulle ha mer samarbete denna säsong. Men inte, MoDo har flyttat upp juniorer istället. Inget ont om det, men jag hade förutspått några korttids-trades från ÖHF. Typ som året då vi lånade från Sundsvall och Löven när de spelade i ettan (Erik Moe mfl). Eller får man inte göra så om det bara skiljer en serie?
Kommentera