1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1801999

Sv: Modo - Vita Hästen 170220
J F K: Jag undrar lite hur tankarna och resonemangen har gått i styrelsen gällande dessa beslut!?!
Om man nu bara sökte en tränare för dessa 6 matcher så är jag väldigt frågande varför man öht bryr sig om att anställa någon ny, styf har varit med större delen av säsongen så nog skulle han klara av att styra laget dessa återstående matcher med lite hjälp underifrån, känns ju bara hattigt att ta in en tränare för 6 + matcher, han kommer ju inte att kunna sätta någon prägel på laget direkt.

Men vilken stjärnstatus PB skulle få om han tog Modo till slutspel och mirakulöst tar oss upp i shl, en staty på torget nästa ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita Hästen 170220
Gavelo:
Tkr själv det är lite svårt att veta vilket ben man skall stå på. Om det däremot är att spelarna känner press och det är sen som "sänkt" laget så kan PB vara rätt bra. Om AJ kändes pressad och nertyngd så gav PB intrycket av att tycka att det skulle bli kul. Skulle vara så skönt med seger mot Västervik nu!
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen 170220
Gavelo: Jag tror att man inte tordes lita på Styf. Han har aldrig varit ens nära rollen huvudtränare i allsvenskan. Dessutom var Styf tillsammans med AJ när man nu misslyckats.

Jag tror att man verkligen ville ha in en tränare med pondus/rykte. Någon som alla respekterar och som är känd för att få laget att prestera.

Det handlar inte om att sätta sin prägel eller ändra mycket i spelsystemet.
Kommentera