1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

318005 inlägg · 3864 ämnen

Inlägg #1804638

Sv: Modo - Mora 170227
WarEvryPractice:

Köper din genomgång, men de med negativa glasögonen på kommer alltid hävda tvärtom.

Var mycket snack när vi inte kunde behålla Carlsson, Ottosson, Sandin, Flood, Nilsson från förra truppen (säkert glömt någon). Men ska sanningen fram är det bara Linus Sandin jag skulle ha önskat att haft kvar.

Nej nu är det dags att bygga smart för en gångs skull. Vi har en bra stomme och framförallt en bra målis, så det ska vi bygga vidare på nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 170227
Rytter: Jag tror att vi sitter i baksätet. De som är något att ha kommer att få erbjudanden från SHL, NHL, AHL och då står vi oss slätt igen.

Även om vi har skrivit några viktiga kontrakt så går de väl att bryta om ett lag från någon av ovanstående ligor knackar på dörren? Har vi något att sätta emot i verkligheten om någon rycker i våra kontrakterade spelare. Nej.

Hemvändarprogrammet kan vi ju drömma om, men är det sannolikt?

Troligen går ett antal bra sponsorkontrakt ut och de blir svåra att ersätta. ES-fallskärmen är förbrukad och kommer inte igen.

Publiken slutar troligen att komma nästa säsong också, vi kan nog inte räkna med samma fina siffror som i år i alla fall.

På det stora hela så är väl risken att vi tvingas äta upp vår grandiosa självbild igen när hösten kommer. Den som äter lever får se.
+1
Kommentera