1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1810198

Sv: Apropå ingenting...
bisterfinnen: "Till skillnad från vissa primadonnor på is och kontor som tjänar feta löner lägger man som supporter ofantliga mängder av sin egna tid och sina egna pengar på att stötta och supporta laget.!på att dra på sig själv olycka, ångest, ovänner."

Och hur VET du med säkerhet och som (över?)engagerad supporter att spelare och ledare är primadonnor på is och kontor och som INTE lägger ner ofantliga mängder av tid och energi på att lösa saker och ting både på is och kontor, för att allt ska bli så bra som möjligt?
Hur trött är men inte på det här eviga gnället om att "jag lägger minsann ner massor på laget och då kräver jag också nåt tillbaka!!!!"
(läs: jag kräver vinster och inget annat. Får jag inte det så beror det på att alla är lata primadonnor som medvetet försöker sabotera och jävlas för att det ska gå så dåligt som möjligt....)
Finns bara ETT sätt att uppträda som supporter, om man själv inte är väldigt kunnig och insatt i hur en förening och ett lag fungerar och bör skötas: håll käften, stötta ditt lag i vått och torrt.
Undantag: om det är solklart och uppenbart att nån eller några i föreningen medvetet sitter eller åker omkring och jävlas för att klubben ska misslyckas.
En tanke och ett scenario som ingen normalbegåvad person väl öht tror på?
Eller?

Som utomstående förstår jag er frustration över årets resultat, men tittar man på förutsättningarna och hur underskattad AS är och har varit så känns ert resultat ändå som godkänt, om än kanske lite sämre än förväntat.
Halva laget försvann, ni har ersatt med flera relativt unga och oprövade juniorer som fått möta betyligt erfarnare och tuffar seniorer. Skador på viktiga kuggar och en ekonomi som inte tillåtit några riktigt fullgoda ersättare för dessa.
In med Sundlöv som sportchef, han är bra på att jobba metodiskt med små medel och ni ska se att det ordnar sig till slut, även om det kan ta lite tid att komma tillbaka, Rom byggdes inte på en dag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Sen var det att det ligger i supporterns natur att vilja vara en del av lösningen jag belyste. Jag tror att du valde att missförstå lite för att agitera.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Du får tycka precis vad du vill, trevligt va?

Exempel:

1. Att komma fet och otränad, dvs oförberedd som högt betald import

2. Att sticka till andra klubbar för pengar, där man troligen mest får sitta på bänken och troligen inte får någon nämnvärt bättre utveckling när man satt MoDo i skiten istället för att stanna kvar och vara en del av lösningen, trots att man skrävlat högt och brett om sitt enorma MoDo-hjärta.

Nu berör jag i mina exempel bara spelarna och inte tränare, sportchef, säljare, arenaansvariga etc, men där finns det också saker att ta upp.
Kommentera